Акција
KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

Искористете ги поволностите на плочките во акција.

Количините се ограничени.

Мозаици мермер, камен и дрво, украс во просторот

Равак АнтиКалк® - заштита на стаклата на туш кабините

Како Равак АнтиКалк ® работи? Равак АнтиКалк ® технологијата го прави стаклото хидрофобно, тоа значи дека површината на стаклото не ја задржува водата. Капките не се задржуваат на третираното стакло, тие бегаат од таквата површина со тоа бигорот неможе да се залепи на површината. Помали капки остануваат на површината и оставаат траги но тие хемиски не се врзуваат за истата и може лесно да се остранат со влажна крпа.

Кадите на РАВАК

Ламинантно зајакнување е најчесто користено при производство на кадите на Равак.Мешавина од смола и стаклени влакна чиј сооднос е строго компјутерски контролиран се прскаат на акрилните калапи и такви се носат на стврднување во тунелот за калење, кој исто така е строго технолошки контролиран. Предноста на овој начин е што добиваме висока цврстина за прифатлива цена.

Хидроизолација која премостува пукнатини Ардекс С7

Водонепропусна до 3 бари, лесно се нанесува, еднокомпонентна, без мирис, паропропусна, премостува пукнатини. Посебно погодна за туш кабини, тераси, базени, јавни тоалети. Се нанесува на подлоги од бетон, тула, порозен бетон, малтерска група 2,3 и 4, гипскартон плочи, плочи од гипсени влакна и други градежни плочи, цементни слоеви, кошулици од течен калциум сулфат, суви кошулици, стари облоги од плочки и плочи ( да се истружат глазираните и полираните површини), термички кошулици и други соодветни подлоги. Оваа хидроизолација кога ќе пресметаме по 1м2 има одличен однос цена квалитет и брзината со која се нанесува. Наредниот ден веќе може да лепите плочки.

Повеќе Повеќе

Издвојуваме

Керамички плочки 1 класа 

Ви обезбедиме убав асортиман на квалитетна шпанска керамика која ќе ги задоволи вашите барања.

Лепак Микрофикс 414

Флексибилно бело лепило кое се користи за лепење на подни и ѕидни плочки,плочка на плочка,плочки од природен и вештачки камен,мозаик,лепење на плочки на подно греење.

Фуга Ардекс Г4

Високо квалитетна фуга со голема цврстина, посебно погодна за керамика, отпорна на мувла

Хидроизолација Ардекс С7

Флексибилна, премостува пукнатини, пропусна на пареа, водонепропусна до 3 бари
Повеќе Повеќе Повеќе
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
Повеќе Повеќе
© KORNI
590/25кгр 140/1кгр 380/1кгр

Детска програма - Игра

Си беше еднаш една плочка која не сакаше да биде плочка. Таа сонуваше големи нешта и мали светови......
ПОЧЕТНА

работно време 08-18:00;сабота 08-14

580/м2

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk

12 рати без камата

над 30.000,00 бесплатен превоз до

пристапно место, за Скопје.

6 рати без камата